Verzorgende 3IG - Enschede Noord - 16 uur
Manna

Functieomschrijving

Als Verzorgende 3IG kom je te werken in een zelfstandig team in de wijkverpleging in Enschede NoordHet kantoor van team Noord zit in buurtcentrum Beien.

Alle zorgteams van Manna zijn samensturend en hebben daardoor veel verantwoordelijkheid zodat ze slagvaardig kunnen werken waarbij de wens van de cliënt voorop staat. In onze houding willen we cliënten uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden.

Organisatievisie

Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?

Een Verzorgende 3IG in de wijkverpleging levert zorg volgens het zorgplan uit het elektronisch cliënten dossier (ECD). Daarnaast heeft elke collega aanvullende taken met betrekking tot een teamrol. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg.

Functie eisen

Wat zoeken wij?

 • Je bent minimaal gediplomeerd Verzorgende 3IG.
 • Je bent iemand die samen met het team de schouders eronder wilt zetten.
 • Je bent inzetbaar in de avonden, maar eventueel ook in ochtend- en weekenddiensten.
 • Je bent ook in drukke tijden, als in de vakantieperiode, beschikbaar.
 • Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden.
 • Je kunt methodisch redeneren en rapporteren.
 • Aansluiting op onze christelijke identiteit.

 

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een contract voor een jaar met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd
 • Minimaal 16 uur per week
 • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
 • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Een salaris in FWG schaal 35 conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 7,4% en een actieve personeelsvereniging.

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door z.s.m. je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij Lucy Laan, verzorgende 3IG, of Cindy Broeders, bereikbaar via 053-3030600.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Werkplein
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Enschede
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-11-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-02-2021
Nummer 47534
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna