Verzorgende IG - Uiteenlopende zorgvragen
Careaz

Functieomschrijving

Bijdragen aan een positieve gezondheid en zoveel mogelijk levensgeluk van ouderen, dat is waar Careaz voor staat. Maar hoe doen we dat? Ieder mens is uniek. Het beleven van geluk draagt bij aan een positieve gezondheid, maar wat de een gelukkig maakt, maakt de ander wellicht niet gelukkig. ‘Zorg persoonlijk maken’ is de belangrijkste opdracht van Careaz en de zoektocht naar persoonlijk geluk is waar Careaz een uitdaging ziet. Hiervoor gaan we in gesprek met de cliënt, de familie, de mantelzorger, zorgprofessionals en natuurlijk collega’s. ‘Oprechte aandachtige betrokkenheid’ en ‘samen de zorg delen’ zijn de meest belangrijke uitgangspunten.

Wat ga je doen:
Je werkzaamheden bestaan uit het zorgverlenen aan en begeleiden van bewoners waarbij je rekening houdt met de zelfredzaamheid en eigen regie van de bewoner. Signaleren van veranderingen en methodische verslaglegging zijn belangrijke aspecten van je werk. Ook ben je aanspreekpunt voor één of meerdere cliënt(en), diens verwanten en/of het sociale netwerk.

Samen verlenen we zorg aan bewoners met diverse zorgvragen. Je komt te werken in een hecht team waarin oog is voor jouw werkplezier.
Wij werken in een zelforganiserend team waarin we nauw samenwerken met verschillende behandelaren en andere betrokken disciplines. Ons team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en woonondersteuners.

Functie eisen

 • Je hebt de opleiding verzorgende IG afgerond (of de opleiding ziekenverzorgende/MDGO-VZ/MDGO-VP/SPW 4/MMZ 4/SPH 5 aangevuld met het keuzedeel verplegende en verpleegtechnische vaardigheden aangeboden door het Graafschap College);
 • Je bent tactvol, zelfstandig, kan prioriteiten stellen en vraaggericht werken;
 • Je krijgt energie van het verlenen van persoonlijke zorg aan de cliënt.
 • Affiniteit / ervaring in het vakgebied is een pré;

Inschaling

 • Uren zullen in overleg worden vastgesteld;
 • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een bruto maandsalaris aangevuld met een vakantietoelage van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% en onregelmatigheidstoeslag;
 • Een Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid tot het samenstellen van je eigen weekrooster door middel van digitaal zelfroosteren, uiteraard in afstemming met je collega's;
 • Mogelijkheid om het arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen. Bijvoorbeeld bij de inzet van verlofuren en voor de aanschaf van een nieuwe smartphone / tablet / laptop / fiets / abonnement op de sportschool etc;
 • Mogelijkheid om via Careaz het keuzedeel verplegende en verpleegtechnische vaardigheden te volgen.

Bijzonderheden

Weet jij stil te staan bij de kleine momenten van de dag? Wacht dan niet met reageren? Wij zouden het prettig vinden dat je bij je reactie vermeld hoeveel uren je wilt werken.

Voor meer informatie over de functie kan contact op worden genomen met de afdeling HR, via 0544-745201.

Wil je meer over weten over onze organisatie, ga dan naar:
https://www.careaz.nl/

Type Vacature
Intern nummer v19.0041
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde
Postcode 7131CW
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 31-10-2019
Reageer voor 01-02-2020
Ingangsdatum 31-10-2019
Nummer 43254

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz