Verzorgende IG, MBO-verpleegkundige en Helpende | Gerardus Majella in Denekamp
Zorggroep Sint Maarten

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! We bieden je:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten
 • een woonomgeving waar nog volop ruimte is en we omzien naar elkaar.

Deel jij het enthousiasme van je collega’s?

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Als professional speel jij hierin een belangrijke rol. Je krijgt elke dag opnieuw de kans om persoonlijke en mensgerichte zorg en verpleging te verlenen.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger
leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit vragen we van jou:

 • natuurlijk beschik je over een diploma dat nodig is voor jouw specifieke functie;
 • je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken;
 • je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee;
 • je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is;
 • je bent bereid voor je baan te verhuizen indien nodig. Daarin denken we graag met je mee in oplossingen zoals een tegemoetkoming in de kosten van bijvoorbeeld een verhuisbedrijf.

En dit hebben we voor jou in petto:

Spreekt het werken bij ons je aan? Vraag dan de vacaturetekst voor jouw specifieke functie waarin je interesse hebt aan bij het HRM Servicecentrum via hrmservicecentrum@zorggroepsintmaarten.nl

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen dat we vorm hebben gegeven in het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zoals met fiscaal voordeel aanschaf van:

-een (elektrische) fiets;
-computer;
-laptop;
-cadeaubon Bol.com of Cool Blue

Als we met elkaar in zee gaan krijg je volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.
De contractomvang is in eerste instantie part-time, het aantal uren afhankelijk van de functie. Echter, onze organisatie is groot genoeg om jou full time te kunnen bieden mocht je dat willen. In dat geval vragen we van jou wel enige flexibiliteit in het werken op andere locaties.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul uiterlijk voor 2 juni het sollicitatieformulier in. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Hariet Vleerbos, teamcoach 24 uurszorg, via: 06-10563378

Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06-12083697.

Oh, en voordat we het vergeten…

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Type Vacature
Intern nummer GM-04
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Gerardus Majella in Denekamp
Postcode 7591 GX
Stad Denekamp
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Hariet Vleerbos, teamcoach 24 uurszorg, via: 06-10563378 Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06-12083697.
Functie(s) Helpende niveau 2
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 19-05-2020
Reageer voor 02-06-2020
Ingangsdatum 19-05-2020
Nummer 52985

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten