Verzorgende IG
GGNet

Functieomschrijving

Dit ga je doen

Een verzorgende IG binnen de IVB is een nieuwsgierige teamplayer. Het team bestaat uit verpleegkundig/verzorgend/agogisch opgeleide begeleiders,  waar gewerkt wordt volgens het principe van coördinerend (persoonlijk) begeleiderschap. Je draagt bij aan ontwikkeling van de afdeling en de zorg door deel te nemen aan overleggen en werkgroepen. Daarnaast ben je aandachtfunctionaris en geef je stagebegeleiding aan leerlingen.

Als verzorgende IG verzorg en begeleid je patiënten en biedt je specifieke ondersteuning, teneinde de zelfredzaamheid te stimuleren en bij te dragen aan het verminderen van somatische klachten gerelateerd aan psychiatrische aandoeningen en aan het creëren van een veilige en rustige woon-/leefomgeving. Je verleent zorg aan patiënten volgens het zorg-/verpleegplan, je verricht diverse verpleegtechnische handelingen en verstrekt medicatie.

Hier ga je werken
Jouw werkplek binnen IVB Warnsveld is de Weerd bungalows; dit zijn 5 bungalows met elk 5 verblijfplaatsen voor patiënten. Op dit moment verblijven er patiënten die langdurige psychiatrische zorg, en daarbij de beschutting en bescherming van het instellingsterrein nodig hebben. Je verleent samen met collega’s intensieve begeleiding met als doel dat de patiënt vaardigheden leert/behoudt. Er ligt een mooie uitdaging om toe te werken naar her diagnostiek, richtlijnconform behandelen en doelgericht toewerken naar herstel. In het zorgprogramma DITSMI wordt dit integraal neergezet. Dit zorgmodel (oftewel werkwijze) wordt gezien als een uniek, innovatief en vooruitstrevend zorgmodel. Kortom, ontwikkelgericht en ambitieus zijn kenmerken die op deze werkplek van toepassing zijn.

Functie eisen

Dit ben jij

  • • Je hebt minimaal een mbo-opleiding verzorgende IG, aangevuld met een opleiding/cursus op het gebied van psychopathologie en gedragsproblematiek.
  • • Je hebt werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg.
  • • Je bent zelfstandig, flexibel, creatief en ontwikkelingsgericht.
  • • Je kunt goed omgaan met weerstand bij patiënten.
  • • Je bent tactvol en hebt overtuigingskracht.

Inschaling

Dit bieden we je
We bieden vooral een zeer interessante baan binnen de specialistische zorg. Je kunt rekenen op een goed salaris ( CAO FWG 40, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max € 2.863,-). Met daarnaast een winstuitkering van 8,33% Ook kun je als werknemer bij GGNet deels zelf je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract . met uitzicht op een vast dienstverband. Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende  werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Bijzonderheden

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lisa Bekkema, Manager i.o. via 088-9335074, of Miranda Wuestenenk (m.wuestenenk@ggnet.nl) senior verpleegkundige op de Weerd.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl

Type Vacature
Intern nummer 201961
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Warnsveld
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 20-08-2019
Ingangsdatum 20-08-2019
Reageer voor 30-09-2019
Nummer 47836

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet