Verzorgende IG team Waterlelie & Lotus
De Posten

Functieomschrijving

Verzorgende IG (m/v)

   16-24 uur

De Posten:

De Posten kenmerkt zich door zijn missie: Hartelijk, Huiselijk en Hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we belangstelling en aandacht hebben voor bewoners, mantelzorgers, gasten, vrijwilligers en collega's. We geven mensen het gevoel welkom te zijn. Hulpvaardig betekent voor ons dat we uitgaan van de mogelijkheden van de klant en zijn/haar naasten. In onze kleine zelforganiserende teams is er veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en kunnen wij flexibel en adequaat inspelen op specifieke zorgwensen. We laten de regie bij onze klant en zijn/haar naasten en zoeken samen met hen naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter!

 

Waterlelie en Lotus:

Voel jij je thuis in een veelzijdige en dynamische werkomgeving? Dan is een baan in één van onze nieuwe transmurale teams Waterlelie en Lotus iets voor jou! In de Ronde Vleugel van de Posten wonen mensen die verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg of thuiszorg krijgen. Sinds juni zijn de zorgteams Waterlelie en Lotus er voor al deze mensen, ongeacht hun zorgbehoefte. Voor onze klanten is dat fijn, want als er iets verandert in hun zorgvraag blijven zij dezelfde vertrouwde gezichten zien. En voor de zorgteams? De mix van woonzorg en thuiszorg staat garant voor veel afwisseling in hun dagelijks werk en in hun contacten binnen en buiten de Posten. Ook 24-uurs zorg en onregelmatige diensten horen erbij in een transmuraal team. De teams Waterlelie en Lotus gaan voor: - zorg op maat - zoveel mogelijk eigen regie en zelfredzaamheid van de klant - samen optrekken om het transmuraal werken verder te verbeteren - een hechte samenwerking in een enthousiast team

Functie eisen

Jouw functie:

Als verzorgende IG werk je in een kleinschalig team en bied je ondersteuning en begeleiding aan cliënten. Je stimuleert onze klanten elk moment van de dag en neemt de zorg over daar waar nodig. Je bent bekwaam voor en verricht diverse verpleegtechnische handelingen die aansluiten bij jouw deskundigheid. Daarnaast coördineer je de zorg op een effectieve en efficiënte manier waarbij je de kernwaarden Hartelijk, Huiselijk en Hulpvaardig niet uit het oog verliest. Je communiceert zowel met je collega’s als andere (1e en 2e lijns) zorgverleners. Hierbij signaleer je bijzonderheden en veranderingen. Je bent werkzaam in een team, dus waar nodig coach je collega’s van verschillende deskundigheden en ben je (mede) verantwoordelijk voor de zorg en de administratieve zaken die hier uit voortvloeien. Het maken en evalueren van zorgafspraken met cliënten behoort ook tot het takenpakket.

Jouw kwaliteiten:

Het werken op deze veelzijdige en dynamische afdeling vraagt een goede samenwerking, goede communicatie en een lerende houding. Je bent in het bezit van een landelijk erkend diploma verzorgende niveau 3 IG, beheerst de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. Je kunt zelfstandig werken, bent doortastend, houdt van afwisseling, kan dialoog gestuurd en overstijgend denken en handelen, bent proactief en gaat voor kwaliteit binnen de zorgprocessen. Daarnaast heb je een collegiale instelling, ben je zorgvuldig, kun je empathisch communiceren en houdt je ook in lastige en/of hectische situaties het hoofd koel. Het werken in onregelmatige diensten, (nacht-, late en dagdiensten) is geen probleem.

 

Inschaling

Wat wij bieden:

Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het aantal uren is in overleg vast te stellen. Ingangsdatum is zo snel mogelijk. Salaris is conform CAO-VVT.

Bijzonderheden

Solliciteren: Jouw sollicitatie met CV kun je richten aan de Posten, t.a.v. afdeling HR, De Posten 135, 7544 LR Enschede of via de mail solliciteren@deposten.nl. Voor vragen die betrekking hebben op de functie kun je contact opnemen met Marlissa Raben, via telefoonnr.: 053-4 753 753.

Type Vacature
Intern nummer 2018-059
Organisatie De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Marlissa Raben
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-05-2019
Ingangsdatum 03-05-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 45607
Doorsturen Bekijk PDF

De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over De Posten