Verzorgende woonteam Akkerland PG
Sensire

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze intramurale afdeling waar mensen verblijven met dementie op jonge leeftijd, met Niet Aangeboren Hersenletsel en het Korsakov syndroom.


Wat ga je doen


Wat beweegt ons?

Die meneer, die smult van een koekje bij de koffie. De glimlach bij de mevrouw, die naar de vogeltjes buiten kijkt. De herkenning op het gezicht, wanneer wij de kamer binnen komen. Wat ons beweegt? Bijdragen aan het welzijn van onze bewoners. Iedere dag proberen we er samen een fijne dag van te maken. Wij zetten persoonlijke aandacht voorop. We doen ons werk vanuit empathie, geduld en vertrouwen. Samen zorgen we ervoor dat Sensire Den Ooiman als een fijne en vertrouwde plek voelt om te wonen.

Beweeg jij mee?

Ben je Verzorgende en voel jij je ook op deze manier betrokken? Sensire Wonen met Zorg is erop gericht dat je als medewerker tijd en aandacht hebt voor de bewoner. Zo raak je echt vertrouwd met de bewoner en zijn persoonlijke situatie en wensen. Jij verleent dementiezorg, in lijn met het opgestelde zorgplan. Je voert verpleegtechnische handelingen uit, signaleert veranderingen en onderneemt hier actie in. De zelfredzaamheid en het welzijn van de bewoner staat voorop. Je maakt telkens de inschatting wat je nog kan vragen en stemt hier je ondersteuning op af. Verder ben je verantwoordelijk voor een correcte informatieoverdracht.
 

Een greep uit jouw werkzaamheden


Gedurende de dag ondersteun je de bewoners. Zij staan voorop. Je helpt hen in het doorlopen van de dag. Zo zijn er taken rondom ADL, medicatie, voeding en diverse activiteiten. Je staat naast de bewoner en sluit aan. Je biedt ondersteuning en begeleiding; ook bij agressie, psychotisch en ander probleemgedrag. Je maakt onderdeel uit van een team, samen met je collega's. Echter, op sommige momenten werk je ook alleen op de afdeling.

 

Wie ben jij


• Je hebt kennis en affiniteit met de doelgroep en signaleert en herkent de symptomen
    behorend bij de ziektebeelden;
• Je bent in staat om alleen te werken op de afdeling;
• Je kunt activiteiten aanbieden, ontwikkelen en vernieuwend zijn;
• Je bent bereid om je sterke kanten in te zetten t.a.v. je collega's en bent ook in staat om naar je zwakke kanten te kijken en deze te verbeteren;
• Je bent beried om je te (bij-)scholen;
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
• Je bent in staat om op een rustige manier tactisch, onderhandelend, creatief en probleemoplossend te werken;
• Je bezit de vaardigheid om in de omgang met bewoners kritisch naar je eigen gedrag te blijven kijken;
• Je kunt en durft te handelen bij agressie, psychotisch en ander probleemgedrag.

Verder beschik jij over
• Minimaal het MBO-diploma verzorgende niveau 3 of MMZ niveau 4 en je beschikt over Verzorgende IG / MMZ 4 werk- en denkniveau;
• Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG); om bij aanvang of na aanvraag te overleggen;
• De bereidheid om onregelmatige diensten te draaien, waaronder zowel weekenden als nachtdiensten.

Raak jij enthousiast van het profiel dat wij hebben geschetst? Herken jij jezelf in het beeld van een creatieve, leergierige duizendpoot die stevig in zijn/haar schoenen staat? Ja? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!
 

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?


Bij aanvang kunnen wij je een contract bieden van 12 maanden met uitzicht op vast, voor minimaal 16 en maximaal 24 uur per week. 

Wij gaan graag met je in gesprek over jouw wensen. Kom jij ons leuke team versterken? Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annet Schepers, teamverpleegkundige, telefoonnummer 06-13464296.
 

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1260
Organisatie Sensire
Locatie verpleeghuis, locatie Den Ooiman in Doetinchem
Postcode 7009 AM
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Annet Schepers, teamverpleegkundige, telefoonnummer 06 13464296.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 26-08-2019
Reageer voor 31-10-2019
Ingangsdatum 01-09-2019
Nummer 47887

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire