VRIJWILLIGERS OP PEDAGOGISCH GEBIED
Ambiq

Functieomschrijving

Kom jij ons helpen?

 

Wij zijn per direct op zoek naar

 

Pedagogisch medewerkers / vrijwilligers.

(aantal uren in overleg)

Voor diverse locaties binnen Ambiq (Hoogeveen en omgeving, Hardenberg, Deventer, Almelo, Enschede, Hengelo)

 

Ook in deze roerige tijden gaat onze zorg door. Het coronavirus heeft veel impact op jou en ons. Op dit moment kunnen wij de zorg voor onze cliënten gelukkig nog leveren met onze eigen medewerkers. Mogelijk hebben wij op korte termijn wel extra handen nodig voor onze 24-uurs locaties.

 

Ben jij gediplomeerd als pedagogisch medewerker (niveau 4 en hoger) en heb jij tijd om jouw kwaliteiten in te zetten zodat wij onze zorg kunnen blijven geven aan onze cliënten in deze bijzondere periode? Of denk jij op een andere manier Ambiq te kunnen helpen in deze situatie? Afhankelijk van opleiding, werkervaring en kwaliteiten kunnen we kijken wat passend/geschikt is.

 

Wij maken heel erg graag gebruik van je hulp!

 

 

Functie eisen

- VOG is verreist

Inschaling

In overleg

Bijzonderheden

- VOG moet worden aangevraagd.

Type Vrijwilligerswerk ivm Corona
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O, telefoon 088-7776006
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Gezinshuisouders
Gezinshulpverlener
Orthopedagoog
Pedagogisch medewerker
Psychiater
Psychodiagnostisch medewerker
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 14-05-2020
Ingangsdatum op afroep
Reageer voor 22-06-2020
Nummer 52889
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq