Wijkverpleegkundige (hbo-v)
Sensire

Wijkverpleegkundige bij Sensire


Bij Sensire ben je als wijkverpleegkundige eigenaar van het verpleegkundig proces en op basis van wijkverpleegkundig leiderschap verantwoordelijk voor de uitkomsten van jouw handelen en daarmee voor het handelen van jouw teamleden. Je wordt iedere dag opnieuw uitgedaagd om het verschil te maken in het leven van de mensen die in jouw wijk wonen. Het verschil maak je vanuit het besef dat gezondheid geen doel op zich is, maar een middel om te kunnen blijven doen wat belangrijk voor de klant is, in zijn of haar leven. Samen met de klant ga je na wat er nodig is om mee te kunnen (blijven) doen, zodat de klant het leven kan blijven leiden zoals hij of zij dat graag wil.
Jij weet als geen ander dat de essentie van wijkverpleging over veel méér gaat dan alleen zorg verlenen. Met een brede blik zorg je voor de best passende oplossingen voor de klant.
Jij bent degene die regelt, coördineert en de situatie van de klant voortdurend in de gaten houdt. Je bent als wijkverpleegkundige verantwoordelijk voor de kwaliteit van de anamnese van de klant, het opgestelde zorgplan, de verslaglegging en borging van de voortgang.
Preventie is een vanzelfsprekend onderdeel van je werk. Je doet dat natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met de klant en zijn naasten en met je collega’s. Dit kunnen wijkverpleegkundigen zijn, verzorgende IG en verpleegkundigen uit je team, maar ook met gespecialiseerde collega’s zoals een wondverpleegkundige of verpleegkundige palliatieve zorg. Daarnaast heb je veelvuldig contact met huisartsen, professionals uit de eerste en tweede lijn en het sociale domein.

Om jouw tijd te kunnen besteden aan dat waar het écht om gaat: het leveren van goede zorg en de betrokkenheid bij de klanten in jouw wijk word je in je dagelijkse werk ondersteund.
 

Wat vragen wij van jou?


Met een brede blik heb je oog voor ieder individu: de klant, het netwerk en de collega’s. De functie wijkverpleegkundige is en blijft in ontwikkeling. Ondernemerschap, verantwoordelijkheid en het nemen van initiatief zijn voor jou vanzelfsprekend. Van nature ben je een tikkeltje eigenwijs: je wordt uitgedaagd om buiten de gebaande paden te treden, zonder de wet- en regelgeving uit het oog te verliezen. Je bent baas over je eigen agenda, dat betekent veel vrijheid om je dag in te delen, echter een ‘van negen tot vijf’ mentaliteit past hier minder goed bij. Je bent dan ook flexibel in doen en denken. Om bij ons te kunnen werken, vragen we ook nog een paar praktische zaken van jou:
  • Je bent in het bezit van het diploma hbo-V en bent BIG geregistreerd;
  • Bij voorkeur heb je enige ervaring als wijkverpleegkundige;
  • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen bij indiensttreding;
  • Je beschikt over een rijbewijs.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk


Een veelzijdige baan die een groot beroep doet op je professionaliteit, je creativiteit en je zelfstandigheid.
We bieden je een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin het belang van jouw relatie met klanten centraal staat. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. De vakinhoudelijke ontwikkeling is zowel jouw persoonlijke als een gezamenlijke verantwoordelijkheid binnen het team wijkverpleegkundigen in jouw regio (de ‘wijgro’). Door het Platform Wijkverpleging is het ontwikkelprogramma ‘Wijkverpleegkundig Meesterschap’ vorm gegeven. Dit ontwikkelprogramma bestaat uit verschillende onderdelen en richt zich op wijkverpleegkundig eigenaarschap, wijkverpleegkundig leiderschap en professionele autonomie. Iedere wijkverpleegkundige bij Sensire start bij aanvang dienstverband met dit unieke opleidings- en begeleidingsprogramma en is leidend voor de vak inhoud. De duur van het programma is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt.

De functie wijkverpleegkundige is ingeschaald in FWG 55 conform de cao VVT.
Je start voor de duur van 1 jaar voor minimaal 28 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast krijg je een iPad en telefoon in bruikleen die je ook privé mag gebruiken. Sensire biedt al haar medewerkers de mogelijkheid om een Volkswagen Up te leasen via private lease.

Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure, de uitkomst hiervan dient meteen als input voor jouw begeleidingsprogramma op maat. 

Wil jij als WijkVerpleegkundige bijdragen aan het geluk van onze klant?
We hebben mogelijkheden voor wijkverpleegkundigen (ervaren of niet-ervaren) in het gehele werkgebied van Sensire. Er is op dit moment zeker vacature ruimte in o.a. Doetinchem, Dinxperlo, Gaanderen en Zeddam e.o.. Dus neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Jolien Thomassen, assistent recruiter op telefoonnummer; 06-83133105.

-

-

-
Intern nummer 1213
Organisatie Sensire
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Informatie verkrijgen bij Jolien Thomassen, j.thomassen@sensire.nl, +31
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 01-07-2019
Reageer voor 30-09-2019
Ingangsdatum 01-07-2019
Nummer 46913
Doorsturen Bekijk PDF

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire