Wijkverzorgende, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling in de thuiszorg?!

Voor de wijkverpleging Hengelo team Wilbert (Hengelose Es) en Backenhagen (Sterrenbuurt) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. We hebben behoefte aan initiatiefnemers, meedenkers, doordenkers en aanpakkers. Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De cliënt houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze cliënten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient.

Spreekt onze manier van zorgen en verzorgen je aan? Ben je uit het juiste, bijzondere hout gesneden om dit echte werk aan te kunnen? Dan zoeken we jou!

Het mooie aan de thuiszorg is dat je met veel verschillende en uitdagende situaties te maken krijgt. Deze afwisseling is zeer leerzaam en brengt altijd weer interessante situaties met zich mee. Achter elke voordeur schuilt een ander verhaal waarmee je aan de slag kan. Als eerstverantwoordelijke verleen je zorg aan de hand van het zorgplan. Je kan goed samenwerken met andere zorgprofessionals en mantelzorgers, hebt humor, een positieve levensinstelling en je speelt graag een belangrijke rol in het dagelijks leven van mensen. Dat maakt jou bijzonder!

Als nieuwe collega word je ontvangen door een gezellig, enthousiast en vooruitstrevend team. Wij helpen elkaar voort en werken nauw met elkaar samen, maar de werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd. Binnen het team vinden we humor en een positieve instelling belangrijk. Het samenwerken met mantelzorgers is uitdagend en leuk.

We werken met een vast basisrooster. Uren en dagen van werken gaan in overleg.

Lijkt het je leuk om samen met ons de uitdaging aan te gaan door deel te nemen aan ons team, reageer dan nu. Voor informatie, een ochtend meelopen en-of een oriënterend gesprek ben je ook van harte welkom!

Jij bent

 • Een sterke persoonlijkheid die dit echte werk aan kan
 • Initiatiefrijk, flexibel, kan prima improviseren en een prima communicator
 • Ambitieus, zelfstandig en een uitstekende samenwerker
 • Daadkrachtig en hebt humor
 • Je hebt een diploma Verzorgende IG, of bent in de afrondende fase van je opleiding

Wij bieden

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Uitstekende groeimogelijkheden
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35. Wij hanteren geen aanloopschalen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op vast contract

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-037
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sharon Bakker, telefoon 06 34 35 07 87 of Betty Sanders, telefoon 06 34 35 10 11
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-02-2020
Reageer voor 31-03-2020
Nummer 51096

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland