Woonbegeleider Campus Wilhelm Tell
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

 

VACATURE

WOONBEGELEIDER M/V

Voor het team Campus Wilhelm Tell zijn wij op zoek naar woonbegeleiders. Het aantal uur zal in overleg worden vastgesteld voor minimaal 16 uur en maximaal 32 uur per week.

Waar

Op de Campus Wilhelm Tell werk je met jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblematiek. Ervaringsleren, motiverende gespreksvoering en oplossingsgericht werken zijn belangrijke pijlers in de werkwijze.

Wat ga je doen

Als woonbegeleider lever je een bijdrage aan de uitvoering van individuele persoonlijke plannen. Je hebt daarbij kennis van groepsdynamische processen en kan de onderlinge verhoudingen tussen cliënten vanuit die kennis begeleiden. Samen met cliënten draag je zorg voor een goed woon- en leefklimaat. Je ondersteunt cliënten bij vraagstukken die zij in hun dagelijks leven tegenkomen. Je biedt actief ondersteuning bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënten. Ook organiseer, begeleid en verricht je lichte huishoudelijke en/of recreatieve activiteiten. Daarnaast verricht je teamtaken in het kader van een zelfregulerend team.

 

Functie eisen

 

Wij zoeken iemand die

Beschikt over een relevante opleiding op minimaal MBO-niveau 3.

Werkt op basis van eigen kracht van de cliët.

Kennis heeft van groepsdynamische processen en de onderlinge verhoudingen tussen cliënten en vanuit die kennis kan begeleiden.

Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

In staat is te reflecteren op zijn/haar eigen handelen en een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen heeft.

Affiniteit heeft met de doelgroep.

Een flexibele werkinstelling heeft en bereid is om volgens rooster te werken in wisselende diensten en onregelmatige werktijden (inclusief slaapdiensten) en ook in het weekend.

Inschaling

 

Wat bieden wij

Als je in dienst komt, krijg je een inwerkprogramma en neem je deel aan een introductiedag, waar je o.a. wordt meegenomen in de missie, visie en kernwaarden van De Passerel. Daarnaast krijg je mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en je kennis en kwaliteiten breed in te zetten.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg.

Je komt in een zelfregulerend team te werken met enthousiaste collega’s. Je functioneert optimaal met deze vorm van vrijheid binnen kaders. Je werkt nauw samen met je collega’s en neemt als vanzelfsprekendheid je eigen verantwoordelijkheid. Als team maak je optimaal gebruik van elkaars kwaliteiten.

 

Bijzonderheden

Goed om te weten

Voor vragen kun je contact opnemen met Anneke Bol (persoonlijk begeleider) op 06-34593633 of Greet Bakker (persoonlijk begeleider) op 06-81909870.

Voor indiensttreding vragen wij een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG).

Solliciteren

Kun je niet wachten deze cliënten te begeleiden en wil je onderdeel worden van dit zelfregulerende team?

Stuur dan je brief met motivatie en CV onder vermelding van vacaturenummer 019-74 naar: personeelenopleidingen@de-passerel.nl

We gaan graag met je in gesprek als we voldoende aansluiting zien. De vacature sluit als we een geschikte kandidaat hebben.

 

Type Vacature
Intern nummer 019-74
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7311 AK
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Woonbegeleider
Publicatiedatum 31-07-2019
Reageer voor 02-11-2019
Ingangsdatum 31-07-2019
Nummer 47536
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

De Passerel biedt met 470 medewerkers zorg aan bijna 1000 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven. We bouwen verder op de fundamenten van vroeger. De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. De samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, is essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten namelijk duidelijk maken. Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan dagbesteding, woon- en werklocaties. Wij bieden onze zorg verspreid over de hele regio aan. Zowel in speciale voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra.

Meer over Stichting De Passerel