Woonbegeleider/verzorgende Groepswonen PG
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent als woonbegeleider/verzorgende samen met je teamleden verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van zes psychogeriatrische cliënten in een groepswoning op onze locatie de Berkhof. Je draagt samen met je teamleden van afdeling Groepswonen PG zorg voor een plezierige dag invulling voor de cliënten waarin zij rust, veiligheid en structuur vinden. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt de cliënten door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan en in de doelstellingen van Marga Klompé. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG niveau 3 of MMZ niveau 4 met uitstroom verpleegtechnische handelingen. Daarnaast heb je kennis en/of affiniteit met de doelgroep PG. Wij verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? We zoeken een medewerker voor max 28 uur per week voor onbepaalde tijd in wisselende diensten. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt als woonbegeleider/verzorgende ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT (€1.838,58 – €2.668,93). Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.           Daarom bieden wij:

-              diversiteit in zorg en een open werksfeer;

-              een team met hele leuke collega’s;

-              doorgroeimogelijkheden;

-              8% vakantiegeld en 7,4 % eindejaarsuitkering;

-              prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting

               op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen

               voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl

 

Heb je vragen?

Voor vragen kun je terecht bij het team HR, tel. 0544 47 41 00.

 

Interesse in Marga Klompé?

Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor dinsdag

24 september via de sollicitatielink op onze vacaturepagina

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 357
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé De Berkhof groepswonen PG
Postcode 7103 VX
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-09-2019
Reageer voor 24-09-2019
Ingangsdatum 10-09-2019
Nummer 48184

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)