Woonbegeleider/Verzorgende IG (niveau 3)
Markenheem

Functieomschrijving

Voor het groepswonen/kleinschalig van onze woonzorglocaties zijn wij op zoek naar Woonbegeleiders/Verzorgende IG-3 (MMZ-4/SPW-4/SPH). Contractgrootte bespreekbaar.

Bij groepswonen staat wonen en het gewone leven op de eerste plaats, er wordt omgevingsgericht gewerkt. De locaties hebben woongroepen voor psychogeriatrische bewoners. Er is sprake van een huiselijke omgeving waarbij de bewoner zoveel mogelijk door dezelfde medewerkers wordt begeleid. Door de geringe groepsgrootte krijgt de bewoner meer aandacht en is daarmee meer ‘in beeld’ bij de medewerkers. Het streven is om zorg en begeleiding af te stemmen op het leefritme van de bewoner. De individuele vragen en behoeftes zijn het vertrekpunt; van daaruit krijgt het groepsgebeuren vorm. Dit betekent dat een vaste dagindeling minder op de voorgrond staat. Jouw belangrijkste taken zijn:

  • verdiepen in de wensen van de bewoner met betrekking tot zijn verblijf- en leefomstandigheden en hiernaar handelen
  • zorg leveren op basis van het zorgplan
  • ondersteunen en activeren van de bewoner bij het zoeken en vinden van eigen dagbestedingsmogelijkheden
  • verrichten van verzorgende en verpleegtechnische handelingen passend bij opleiding
  • zorgen voor een schone en prettige woonsfeer en ambiance.

Binnen Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Je bent bekend met en onderschrijft dit gedachtegoed. In je zorgverlening zet je de cliënt centraal om samen in de laatste fase van het leven meer kleur te kunnen geven.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde opleiding Verzorgende IG (MBO-niveau 3), of MMZ-4/SPW-4 of SPH, waarbij je minimaal de bevoegdheid hebt tot het toedienen van medicatie. Je hebt ervaring en affiniteit met psychogeriatrische of somatische cliënten. Je bent in staat om zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren, hierbij hoort ook het bereiden van de maaltijden. Je bent in staat om op een creatieve manier oplossingsgericht te werk te gaan. Je beschikt over communicatieve vaardigheden die nodig zijn voor de begeleiding en verzorging van de cliënten in samenwerking met collega’s.

Inschaling

Salariëring conform CAO VVT, FWG schaal 35. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Markenheem biedt een uitdagende werkplek, met ontwikkelingsmogelijkheden. De dienstverlening vindt plaats 24 uur per dag, 7 dagen per week, waarbij je volgens een wisselend rooster ingepland wordt. Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Bijzonderheden

Heb je interesse? Solliciteer dan zo snel mogelijk via www.markenheem.nl. Wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact op met HRM via 0314-37377928 of app met hen op 06-12903900.

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie .
Postcode 7001CR
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 12
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij HRM via 0314-37377928 of app met hen op 06-12903900
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 23-05-2019
Reageer voor 31-01-2020
Nummer 39751
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Markenheem, voor zorg dichtbij De stichting Markenheem levert ouderenzorg in een vijftal locale gemeenschappen, te weten Schavenweide en Croonemate in Doetinchem, De Bleijke in Hengelo(GLD), Hyndendael in Hummelo en De Zonnekamp in Zelhem. Wij bieden in onze locaties zorg aan ruim 300 bewoners. Dit doen wij met circa 650 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn een klantgerichte organisatie, waarbij de belangen van onze cliënt een belangrijke rol spelen. Wij zijn ons bewust van het spanningsveld tussen de wensen van onze cliënt, onze medewerkers en de te bieden faciliteiten. Wij zien het als onze uitdaging binnen deze context professionele zorg te verlenen.

Meer over Markenheem