Woonbegeleider/verzorgende kleinschalig wonen somatiek
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent als woonbegeleider / verzorgende samen met je teamleden van de groepswoning somatiek verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten. In de Vredensehof zijn er 6 groepswoningen van 6 tot 8 bewoners die hier verblijven.

Eigen regie en positieve gezondheid staan voorop in de professionele benadering van onze cliënten. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken?

Wij bieden je een contract voor 16 uur. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt als woonbegeleider/verzorgende ingeschaald in FWG 35 van de cao VVT (€ 1.838,58- € 2.668,93).

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.

Meer informatie: www.margaklompe.nl.

Heb je vragen?  
Voor vragen kun je contact opnemen met Karin Vreeman HR adviseur 06-83678309 .

Interesse in Marga Klompé?                                                                                                                                                           Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 23 september via de vacaturelink op onze website.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 329
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie Vredensehof groepswonen somatiek
Postcode 7101 LM
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 19-07-2019
Reageer voor 23-09-2019
Ingangsdatum 19-07-2019
Nummer 47354

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)