Woonbegeleider/verzorgende of verpleegkundige WZC
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Ben je VIG of verpleegkundig gediplomeerd en heb je een groot hart voor ouderen? Word jij enthousiast van een uitdagende zorgfunctie waarbij je verzekerd bent van dagelijks contact met cliënten, waarbij je ze ondersteunt in passende zelfredzaamheid?

Dan zoeken wij jou!

JIJ bent als woonbegeleider / verzorgende of als verpleegkundige samen met je teamleden van de afdeling woonzorgcentrum (Bastion) verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze bewoners. Kom jij ons team versterken? We komen graag met je in contact! Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd. De contracturen zijn in overleg bespreekbaar, met als minimum 28 uur per week.

Je wordt als woonbegeleider/verzorgende ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT (€1.838,58 – €2.668,93) en in de functie van verpleegkundige in FWG 45 (€2.338,08 - €3.153,90). Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:

  • diversiteit in zorg en een open werksfeer;
  • een team met hele leuke collega’s;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • 8% vakantiegeld en 7,4 % eindejaarsuitkering;
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Heb je vragen?                                                                                                                                                                  

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Peter Stevens, regiomanager. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR. Beiden zijn bereikbaar via tel. 0544 47 4100.

 

Interesse in Marga Klompé?                                                                                                                                                          

Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor maandag 30 september 2019 via de vacaturelink.

 

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.

Meer informatie: www.margaklompe.nl.

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 358
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie De Molenberg
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-09-2019
Reageer voor 24-09-2019
Ingangsdatum 10-09-2019
Nummer 48185

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)